29 Nisan 2013 Pazartesi

Çatı katı dekorasyonu

Çatı katlarını karanlık mekanlar olmaktan kurtarın,dekorasyon tarzınıza uygun yaşam alanlarına dönüştürün.
Çatı katındaki kullanım alanlarını artırın.
Eğimli çatılarından dolayı,kayıp alan olarak düşünülen çatı katlarını,iyi bir planlama,renk ve mobilya seçimiyle yaşam alanları haline dönüştürebilirsiniz.Genellikle depo olarak kullanılan çatı katlarını,salon,çalışma odası,çocuk odası,banyo ve mutfak gibi kullanışlı yaşam alanları olarak değerlendirin.Ayırca bakınız.Çatı katları için dekorasyon fikirleri
Çatı katlarında stilinizi yansıtın.Çatı katlarını, herzaman sıkıcı,karanlık mekanlar olarak düşünmeyin.Doğru renk,mobilya,aksesuar seçimiyle sıcak,samimi ortamlar yaratabilirsiniz.Renkli yastıklar,kilimler bir anda çatı katını sıcak bir ortama çevirecektir.Bakınız:Evinize renk katmanın yolları

Baş kurtarmayan köşeleri değerlendirin.
Çatı eğiminden oluşan üçgen hacimleri raflarla,dolaplarla değerlendirebilirsiniz.Yatak başlarını bu bölüme yerleştirebilirsiniz.
Çatı katında aydınlatma:Gün ışığı çatı katları için çok önemlidir. Çatı eğimine uygun oluşturulmuş çatı pencereleri,hareketlli pencereler,bu mekanlar için  hem doğal ışık ,hem de havalandırma için ideal olacaktır.Tavan yüksekliği,pencere için uygun değilse,yapay ışıklandırma çözümleri düşünülmelidir.
 Eğimli çatılarda yatak yerleşimi ve depolama çözümü
Çatı katlarını çocuk odası olarak kullanmak en iyi seçimlerden birisidir.
Çatı katında mutfak dekorasyonu
Çatı katında banyo yerleşimi
Çatı katlarındaki yatak odalarını farklı stillerle dekore edebilisiniz.Renk seçimiyle yatak odalarında istediğiniz havayı yaratabilirsiniz.
Bunlarda ilginizi çekebilir
Merdiven altı depolama çözümleri
Genç odaları
Açık plan mutfaklar

Anneler Gününde Annenize Güzel Bir Süpriz Yapın!



Birtanecik annelerimize anneler gününde renkli sabun buketlerimizden hediye etmek ister misiniz?




            Banyolarınızda, balkonunuzda, mutfağınızda kullanabileceğiniz renkli sabun buketleri ile şık ve dekoratif  alanlar yaratabilirsiniz. Farklı ve orjinal bir hediye arıyorsanız  sizler için güzel bir seçenek olabilir.
                            Bu ürünlere online satış sitemizden ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.











26 Nisan 2013 Cuma

Renkli Haftasonları!






Renkli, enerji dolu, güneşli bir haftasonu diliyorum...





 


 rosa-petals



25 Nisan 2013 Perşembe

Aydınlık bir ev...



Kocaman pencereleri ile doğal ışıktan maximum faydalanılmış bu evi çok sevdim.

Ohh mis!






photo location



Mosso Desing Aydınlatmalar Sonsuzdekorasyon.com da Satışta!






           28-31 Mart 2013 tarihinde Home & Garden 2013 Bahçe, İç Mimari ve Dekorasyon Fuarı’nda standını ziyaret ettiğimiz ve ürünlerini çok beğendiğimiz Mosso firmasının ürünleri artık www.sonsuzdekorasyon.com da sizlerle.. Renk renk birbirinden şık avize, aydınlatma, mobilya ürünlerinin olduğu  firmada  her zevke uygun tarzlarda şık ürünler var.  Yatak odanız için komodin üzerinde kullanabileceğiniz abajurlar, salonunuzda kullanabileceğiniz lambaderler, yemek masanızın üzerinde kullanbileceğiniz ceviz ağacından yapılmış özel avizelerle salonunuzda fark yaratın..






      Evlerimizin tamamlayıcıları bu abajurları ister salonunuzda, ister yatak odanızda  kullanabilirsiniz. Her eve uyabilecek farklı renk ve model alternatiflerinin olduğu  mosso markasının ürünleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. 

 



Avizeler, komodinler ve dresuarlar da bir o kadar şık ,orjinal ve dikkat çekiçi 











23 Nisan 2013 Salı

22 Nisan 2013 Pazartesi

Sitemizde ki Apolena'nın Birbirinden Renkli Ürünlerini Gördünüz mü?



         Yazın yaklaştığı şu günlerde sizi içinizi ferahlatacak bir markayla tanıştırmak istiyoruz. Rengarenk ve çeşit çeşit birbirinden renkli bir koleksiyon hazırlayan Apolena markasıyla Sonsuz Dekorasyon online satış sitemizde çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Ürünlerini birebir üretim yerinde görme fırsatımız olan bu markayı gönül rahatlığıyla sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendimizin de severek kullandığı apolena yastıkları ve daha bir çok ürünle geniş bir koleksiyonu sizlere sunan Apolena  firmasının ürünlerinden sizler için seçtiklerimiz ve daha fazlasını www.sonsuzdekorasyon.com da bulabilirsiniz.. Kargo Bedava...

runner  29,90 tl




Bahçenizde, Balkonunuzda, Mutfağınızda, Oturma odanızda, Yatak odanızda keyifle kullanacağınız bu yastıklarla evinizde keyifli alanlar yaratın. Farklı farklı konseptlerin olduğu yastıklarımızda dilerseniz kendinize kuş konseptli bir seri hazırlayın, isterseniz kendinize kelebek konsepti seçin yada aşağıda ki gibi pop art serimizden farklı ürünlerle evinizdeki koltuklara renk katın.






                                                             Yatak Örtüsü    Fon Perde  Yastık