22 Temmuz 2014 Salı

İçimiz Açılsın...













images # allthingsshabbyandbeautiful #



Buralara uğramadım epeydir. Instagram da ağır aksak paylaşıyorum bir şeyler ama blogla ilgilenemedim ne yazık ki. Şimdi geldim ama yine uzun bir ara veriyorum. Gitmeden bir ses vereyim, habersiz bırakmayayım dedim sizleri. 

Bugün tatile gidiyoruz. Muhtemelen siz resimlere bakarken biz yolda olacağız.

Blogdan bir şey paylaşmasam da Instagramdan  paylaşabilirim sanırım. Eğer buradan görüşemezsek şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.

Sevdiklerinizle birlikte harika bir yaz tatili diliyorum...

Hoşçakalın...












16 Temmuz 2014 Çarşamba

Kütahya Porselen Ve Sonsuz Dekorasyon..

Kütahya Porselen ve Sonsuz Dekorasyon  iş birliği ..Kütahya Porselen dünyaca porselen üretiminde lider konumdadır ve biz www.sonsuzdekorasyon.com ailesi olarak bu kaliteyi sizlerle buluşturmak istedik.Sizler için birkaç model seçtik çok daha fazlası için Sonsuz dekorasyon sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Daha günlük kullanımlar için yine pembe şık bir takım.Kadınlar pembeyi seviyor ve pembe her şeye yakışıyor.Kütahya porselen kadınların en sevdiği rengi elbette es geçmemiş.


Çiçekler gözümüzü alamadığımız güzellikteler.Her yerde görmek istiyoruz.Bu takımdaysa olağanüstü gözükmemiş mi?


                                                            Sadelik ve şıklık kremle buluşmuş


                                               ürünü incelemek için TIKLAYIN
Hepimizin bildiği üzere cupcake seveni çok.Kütahya Porselen cupcake sevenlerini unutmamış.Güzel gözüküyor gerçekten.    Mutfağınıza çok yakışacaktır.

                                                   

                                                           Ürün incelemek için TIKLAYIN



Özel misafirleriniz için bu takımı dolaplarınızdan çıkaracak misafirlerinize keyifli sunumlar yapabileceksiniz.Özel misafirleriniz ve sevdikleriniz için özel yemek takımları yakışır.





9 Temmuz 2014 Çarşamba

Outdoor living Special : Yanımda Sadece Güneş Vardı...
























images : # doctoramueblestein #










TURKUAZ HER YERDE..


Yazın habercisi turkuazı evinin,bahçenizin,terasınızın her alanında kullanabilirsiniz..İster mobilyalarınız isterseniz duvarlarınız..Bulunduğu her yere sıcaklık katar ve size daha huzurlu hissettirir..





Renkli polyester Ürünler, boyanabilir bir ahşap bu güzel dekor aynaları turkuazla buluşturuyor.TURKUAZ    TURKUAZ   RENKLİ POLYESTER ÜRÜNLER


Bahçenizde tüllerle yaratabileceğiniz bu canlılık üstelik bir de minder ve yastıklarla uyumu herkesi zevkinize hayran bırakabilir..



Turkuazın beyazla birlikte kullanılması her yere şıklığını getiriyor.Pencereler,sandaliyenin miderleri ya da şezlongun minderleri ben insanı dinlendirirken bir yandan da canlılığı da yanında sürüklüyor..


Dekoratif ürünler,mumlar,mumluklar,tablolar,biblolar vs.. olmazsa olmazlardandır.Küpeniz,kolyeniz,şapkanız,şalınızla daha da şık olabilmeniz gibi.   MUMLUK    MUMLUK




   Sedirler eski zamanlara götürüyor bizi değil mi? Niçin yeniden evimizin bir köşesi haline gelmesin?Kitabınızı okuyup,kahvenizi içebileceğiniz huzur köşeniz burası olabilir..                             HASIR SEPETLER











Biz turkuazı çok seviyoruz eğer sizde seviyorsanız bu renkler ve fikirler size ilham verebilir..Beyazla uyumu çok tanıdık fakat griyle uyumuna da bayıldık..Mutfağınız için renkli cihazlar bulmanız da eskisinden daha kolay artık.Bu mutfaktan çıkmak istemeyeceksiniz..

7 Temmuz 2014 Pazartesi

Bebek Odası Görselleri Ve süslemeFikirleri

Dünya'ya gelecek ailenin en küçük bireyi için sağlığı ve rahatlığı ön planda tutacak odalar hazırlanmalıdır. Aydınlatma bunların başında geliyor. Nasıl bir bebek odası hazırlanmalı peki? Sizler için düşündüklerimiz.. Halılar hav,toz topladıkları için kullanılmaması öneriliyor. Oda renginde ise mavi,yeşil gibi dinlendirici renkler tercih edilebilir.


Danteller,tüller dilediğiniz gibi şekillendirilip bir orta kalınlıktaki ipe yapıştırılır. Küçük aydınlatmalar ve süslediğimiz tüllerle yukarıdaki görüntüyü elde edebiliriz.



      Bebeğinizin askılarını birbirinden farklı renklere boyayabilir,duvarlarda dekor olarak da kullanabilirsiniz..


Duvarlara yapıştırabileceğiniz stickerlar bebeğinizi ya da çocuğunuzu çok daha eğlenceli bir yerde olduğunu hissettirebilir ve güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.     STİCKER


                                                                 STİCKER


Birkaç balona,biraz pamuğa ve ipe ihtiyacınız olacak..




Stickerlar üzerine monte edebileceğiniz küçük mumluklar ya da ufak dekoratif kutularla bebeğinizi rahatsız etmeyecek aydınlatmalar hazırlayabilirsiniz.