22 Mart 2008 Cumartesi

BANYOLAR

Yeni teknolojiler, değişen yaşam tarzları ve trendler, banyo tasarımlarını da önemli ölçüde etkilemektedir.Beğenilerimize göre banyolarımızı, modern, klasik veya rustik tarzlarda oluşturabiliriz.

Keskin düz hatları, ahşabın sıcaklığı ve yumuşak tonları ile dengelenen ''Vitra'' serisi yalın çizgileiyle özellikle banyo mekanlarında huzurlu bir atmosfer yaratmak isteyenler için oluşturulmuştur.









Kaledekor 'un bu modelinde, beyaz lake, beyazın saflığı, ışığı yansıtması ve ortama kazandırdığı ferahlığı ile asil bir görünüm yaratırken, wenge rengi ise ahşabın vermiş olduğu sıcaklık ile banyoya güzellik katmaktadır.









Klasik çizgide oluşturulan yandaki banyo, dar mekanlarda uygulama kolaylığı sağlamaktadır.






Klasik Country stilinin modern yaşam tarzının gereklerine göre yeniden yorumlandığı ''Vitra'' serisinde incelikli bir zevk yansıtılmıştır.Kübik formda tasarlanan banyo ünitelerinde göze çarpan yalınlık, kiraz kaplama yüzeylerin sıcak görünümüyle dengelenmiştir.




Aşağıda, Vitra ve Kaledekor'a ait iki örnekte; Sempatik, çocukları hayal dünyasına götürürken aynı zamanda da hijyen alışkanlığını kazandıran, kreş ve çocuk banyolarında temizlik alışkanlığının oluşmasına yardımcı görsel yapıya sahip banyolar yeralmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder