14 Eylül 2010 Salı

Evinizi güncellemek için 10 ipucu

1-Renk ekleyin.en yeni sıcak renk kombinasyonları odanızı hızla yenileyecektir.Oturma odanıza asit yeşili ile sarı,çikolata kahve ile gökyüzü mavisi,çay yeşili ile bordo renk kombinasyonlu yastıklar yerleştirin.

2-Kahve masanızda Zen;Muz sarısı veya kalay grisi renginde büyük, kare, modern, seramik tabakar satın alın.Kahve masasının ortasına yerleştirin.İçine potpori veya dört kare uzun mum yerleştirin.
3-Şık depolama çözümleri:Abanoz,renkli,rattan sepetler,pleksi cam kutular,buzlu plastik kutular veya açık renk ahşap kasalar,mutfağınıza veya kitaplığınıza bir stil katacaktır.
4-Moda renklerle yatak takımlarınızı yenileyin.Sevdiğiniz desen ve renkte yatak örtüsü,nevresim,çarşaf ve yastıklarla yatağınıza değişik görünüm kazandırabilirsiniz.
5-Pencerelerinizi güzelleştirin.renkli panjurlar,desenli perdeler veya değişik perde toplama şekilleriyle,pencerelerinize yeni bir hava verin.

6-Abajurlarla canlandırın.İpek abajur başlıkları yerine parşömen kağıdından olanlarla değiştirin veya ipek olanların dikdörtgen , kare şeklinde olanlarını tercih edin.
7-Masanızın üstünü yeniden düzenleyin.Eski yemek tabaklarınızı farklı kombinasyonlarla kullanabilirsiniz.Yeni renkli tatlı tabakları satın alabilir veya modaya uygun desenlerde masa örtüsü kullanabilirsiniz.
8-Banyonuzun dekorasyonunda yenilikler yapın.Banyonuza modern bir görünüm kazandırmak için beyaz bir paspas,siyah ince çerçevelere siyah-beyaz fotoğraflar yerleştirebilirsiniz.Havlularınızda bej,gri,turuncu gibi değişik renkler seçebilirsiniz.
9-Mutfağınızı güncelleyin.Mutfak musluğunuzu krom olanlarla değiştirebilir veya mutfak dolaplarınızın kulplarını buna uygun olanlarla yenileyebilirsiniz.Yeni bir su ısıtıcısı,kahve makinası,ekmek kızartma makinesi veya havlular mutfağınıza yeni bir hava katacaktır.
10-Dağınıkları toplayın.Çalışma odanızdaki kalabalıkları,yığılmaları yeniden gözden geçirin,organize edin,gerekirse atın.Yeni askılar,kutular,kalemler,masa lambası vb.odanıza küçük detayler ekleyebilirsiniz.Depolama çözümleri için BAKINIZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder