9 Nisan 2013 Salı

Evlerimizde ki Romantik Dantel Dokunuşlar



Son zamanlarda hayatımıza hızlı bir geri dönüş yapan dantelli ürünlerle artık evlerimiz daha şık, daha romantik. Dantel hem ev detaylarında kullanılan hemde gelin olurken kullandığımız çok hoş bir detay. Bizde hayatımıza giren bu güzelliği kullanmanın mutluluğunu ve keyfini yaşıyoruz.


Biz çok severek kullandığımız bu ürünleri ve benzerlerini sizler için hazırladık. Değişik sunumlar, farklı ürünler, aksesuarlar sevdiğimizi bizi takip edenler bilirler. Tepsi örtüleri, amerikan servisleri, masa örtüleri, runner, havlular, bornoz, banyo takımlarından oluşan geniş bir ürün yelpazesi ile dantelli ürün grubumuzu sizlerin beğenisine sunduk. Umarım beğenirsiniz.





Masa örtülerimizin boyutları  160*260 cm 



Facebook sayfamızdan bizi beğenerek takip edebilir. Sitemize üye olarak yeni ürünler ve kampanyalardan  haberdar olabilirsiniz.








160*260 cm 


      Çeyiz hazırlığında olan arkadaşlar sizler için kutular hazırlayabiliriz. Damat anneleri gelinlerinize süslü kutularda    hediyelerinizi sunabiliriz. Dağıtılacak ürünler hazırlanabilir. Keseler, havlular, sabunlarla gelen misafirlerinize güzel hatıra ürünleri dağıtabilirsiniz. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder