24 Haziran 2013 Pazartesi

Beş Çayı Keyfinize Sonsuz Dekorasyon'dan Renkli Ürünler


         Bu ay Edito Dergisindeydik. Röportajımız için hazırladığımız masadan detayları blogumuzda da paylaşmak istedik. Biz iki masa konsepti hazırladık. Biri çok severek seçtiğimiz ürünlerden oluşan mavi ve pembe renklerden oluşan bir masa hazırladık. Daha spor bir masa hazırlamak istedik. Hasır amerikan servisleri ile çiçekleri hazır iplerle hazırlayarak kombinledik. Mavi kahvaltı seti bizim çok severek sattığımız bir takım.  İster kahvaltı takımı olarak kullanın ister beş çayına davet ettiğiniz misafirleriniz için kullanın. Tabakları büyük boy olduğu için her zaman rahatlıkla kullanabileceğiniz bir takım.


       Cemile firmasına ait olan pembe çiçekli kaseleri biz dekoratif olarak kullandık. Çerezlik, meyvelik, sosluk olarak da kullanılabilir.



          Çay ve kahve keyfine düşkünler için  sofralarımızın vazgeçilmez içeçekleridirler. Bu takımında çok şık bir tea potu var. Servisinize ayrı bir şıklık katacak bir parça.



Hasır amerikan servisleri ile hasır ekmek sepetlerini birlikte kullandık.
Ürünlere ulaşmak için tıklamanız yeterli : EKMEK SEPETLERİ    
                                                     AMERİKAN SERVİSLERİ 
                                                           ÇİÇEKLİ KASE    













               Peçetelerimizi 2 katlı hazırladık içerisine kağıt pembe peçete üsttekini kumaş peçete olarak hazırladık. Peçetelik olarak da hasır ip ve çiçek kullandık.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder