30 Ekim 2013 Çarşamba

Siyah Rengin Sofralarımızdaki Etkisi




       Siyah renk kullanımı keyifli bir o kadarda zor bir renktir. Hayatımızın birçok alanında kullanmaktan keyif aldığımız (kıyafet, takı, çanta, ayakkabı,araba vs.) bu renk dekorasyon objesi olarak kullanılmak istendiğinde kombinlenmesi zor ve tercih etmekte şüpheci yaklaştığımız bir renktir. Kimilerine göre evinizin karanlık olmasına neden olur. Çok fazla toz gösterir. Kadife dokularda kullanımı zor bir hale dönüşebilir. Ancak konu masa düzenlemelerine geldiğinde siyah renk ile hazırlanan harika masalar ortaya çıkarabilirsiniz. Sizlere de fikir verebilecek keyifli masa örneklerini sizlerle paylaşmak istedik.


kaynak:pinterest


        Siyah renk baskın bir renk olarak birçok renk ile kombin yapılabilecek bir renkdir. Sarı, pudra pembe, fuşya, altın rengi , beyaz, krem renk ile rahatlıkla kombinleyebileceğiniz siyah renk ile misafirlerinize çok şık sofralar hazırlayabilirsiniz.








Siyah beyaz çizgili masa örtüleri ile kombinlenen masalarda da siyahın baskın etkisi pembe ve beyaz ile dağıtılmış. Ortaya çok hoş bir görüntü çıkmış. Sofralarınızda peçetelerinizle aynı renklerde çiçekler kullanarak da misafirlerinize hoş kombinler yaratabilirsiniz. 














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder