1 Temmuz 2014 Salı

Vintage ...


Vintage birkac anlami olsada son yillarda populer kulturde, en cok, "eski yillarda kullanilip saklanmis simdi baskasinin begenisine sunulan kiyafet, taki, sapka,dekorasyon eşyaları vs." anlaminda kullanilan kelime, basli basina bir tarzi sembolize eder.Defalarca izlediğiniz bir filmdeki ev dekorasyonuna; kullanılan eşyalara dikkat ettiğiniz oldu  mu ?


Ahşabın el değmemiş hali ! 50'lilerin 60'ların modası olsa da Vintage hala ne kadar da modern ve şık..



Beğendiğiniz kumaşlardan kendinize servisler kesip , istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.2 Kişilik ,4 kişilik  servisler hazırlayabilir ve sonunda bu işi çok da sevebilirsiniz.



Ahşap eşyalar bizi biz yapan şeylerdendir.Kiminin çocukluğu kiminse gençliği..Bizi eskilere götürür anılarımıza,sevdiklerimizi hatırlatır..Eski radyolar ,pkaplar, aydınlatmalar,koltuklar vs..evinizin dekorasyonuyla bütünleştirebileceğiniz birçok eşya..


Yatağa daha modern bir hava verilsede göze eskitme komidinler çarpıyor.Mumluklar,tablolar..






Evinize giriyorsunuz ve sizi bu harika şey karşılıyor..Düşündünüz mü?Ne kadar da şık :)


El işi ,göz nuru ,sevdiklerimizin emekleri..Danteller,perdeler,masa örtüleri hala kullandığımız modası hiç geçmeyen,sofralarımızın şıklığına şıklık katan o güzel işçilikler..






     Masanız büyük geliyordur belki bu şekilde kestirip çok kullanışlı bir şeye dönüştürebilirsiniz..Kafesinizi boyayabilir ,boncuklarla,kolyelerle süsleyebilirsiniz..Gözlerimizi alamadık bu güzel fotoğraftan..











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder