1 Ekim 2014 Çarşamba

yatak odanız için pratik fikirler





        Yatak odalarınız için pratik fikirlerimiz var. Farklı düzenlemeler  yaparak kullanışlı alanlar yapabilirsiniz. Yada dağınık görüntüleri kutular ve sepetler kullanarak düzenleyebilirsiniz. Takılarınız için dolap yaptırabilirsiniz.  alanınız dar ise komodin yerine konsol kullanarak dekoratif bir alan oluşturabilirsiniz.  makyaj aynanınıza gizli bir bölme yaptırarak kutular ile makyaj esyalarınızı ayırabilirsiniz.

        Çekmecelerinizin kenarlarına çiçekli duvar kağıdı yapıştırarak gizli ama renkli bir görsel oluşturabilirsiniz. Bunu mutfağınızda da yapabilirsiniz.

A basket fir each time a guest visits?

Bedroom Decor Jewelry Holder Organizer by barbwireandbarnwood, $128.0010 Vanity Tables That Will Change Your Morning Routine Forever (PHOTOS)

Repurposed suitcases - side table for guest room
Keep It Contained Various vessels underneath the flip-open desktop keep small items tidy. Modular containers made of wood, metal, and acryli...Pay attention to thing that are quite often ignored... A simple thing has made this otherwise uninteresting piece stand out.

picture heart on the wall - love this for a tween/teen girl's room<3

                  Yatak odanızda boş kalan duvarınıza  resimlerden görseller hazırlayabilirsiniz.

7 Creative Bedside Table Ideas | StyleCaster



Soft lighting makes a calming work space = productive AND pretty. Nice idea @Lisa Phillips-Barton Phillips-Barton Phillips-Barton Phillips-Barton Phillips-Barton Hornsey


These dividers keeps small items like socks and undies tidy and easily visible.  No digging for the right thing!





Chevron shoe storage ottoman bench // Need this! So perfect for bedroom or hall organisation #furniture_designThink you don’t have space for a nightstand? The Squad added the RIBBA picture ledge next to Namate’s bed. Just enough space for a phone, glass, and maybe a book!

Mini raflar  ve puflar kullanarak  kendinize kullanım alanı yaratabilirsiniz. Pufların içerisini bölmeli yapabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder