15 Haziran 2014 Pazar

Keyifli Bahçe Düzenlemeleri Ve Dekorasyonları

Bahçe düzenlemesi,peyzaj mimarlığının en önemlilerindendir. Etrafımızda bu işi amatörce yapan birçok insan ebette bulunmaktadır.Bahçesine,çiçeğine düşkün,balkonunu dekore etmekten keyif alan birçok insan..Ailemizle,sevdiklerimizle yaz günlerinde kahvaltı edip ,çay keyfi yapabileceğimiz balkonlarımız cıvıl cıvıl olmalı ve çevremizdeki insanlardan esinlenebiliriz.Şimdi sizlere bahçe düzenlemeleri ve dekorasyonlarıyla ilgili birkaç fikir vermek istiyoruz..







Dinlenmek,kalabalıktan kaçmak ,kitap okumak için güzel bir kaçış alanı :)


Değişik tasarımlar ilgi uyandırıyor.Bir ressamın tablosu gibi..


Bazen aklımıza gelemeyecek,atmayı planladığımız eşyaları değişik fikirlerle farklı,insanı hayretlere düşerecek dekorasyon harikalarına çevirebilirsiniz..


Yaratıcılığınızı konuşturun!Çok daha iyisini çok daha fazlasını yapabilirsiniz..Eski lastiklerinizi,merdivenlerinizi boyayarak birleştirerek kullanabilirsiniz.




Böyle bir havuz keyfine kim hayır diyebilir?









Masa örtülerinizi değiştirerek başlayabilirsiniz bu işe..Masa örtüleri önemli :)Etnik desenelerden oluşan kumaşlarınızı birleştirerek ayrıcalık yapabilirsiniz..




Ahşabın yeşille uyumu olmazsa olmazlardan,vazgeçilmezlerdendir.Bunu herkes bilir değil mi?Bu dekor beyaz vazolarla, saksılarla da renklendirilebilir.






Yollarınızı mumlarla,fenerlerle,belkide kullanmadığınız kavanozların içine mumlar koyarak aydınlatabilirsiniz..Herkes sizin misafiriniz olmak isteyecek..Bu huzur kaçırılmayacak bir fırsat ..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder