17 Nisan 2015 Cuma

Willow Tree Biblolar ile Sevgini Anlatmak Daha Kolay

Susan Lordi


    Willow tree biblolarının tasarımcısı Susan Lordi, tasarımlarını oluştururken insanların birbiri ile olan ilişkisini ve etkileşimini biblolarına taşımış.  Aile olma, arkadaş olma, anne baba olma duygusunu  biblolarına taşıyarak tüm dünyaya anlatmayı amaçlamış. ilk eserlerini 2000 yılında oluşturan sanatçı heykeltıraşlık mesleğinde ağaçları şekillendirip onları daha sonra soft tonlarda boyayıp, biblolarına metal ve renkler ekleyerek kullanıcının kendi hayal gücünde bibloları anlamlandırmasını sağlamış.





     Sevdiklerinize anlamlı hediyeler almak isterseniz willow tree aile bibloları, bebek anne ve babanın olduğu biblolar çok anlamlı bir hediye seçeneğidir.
      Müzik kutusu ve kartlarda koleksiyonun seçenekleri arasındaki ürünlerdendir. Tamamı özel el üretimi ve ahşap oyularak yapılan ve boyanan bu özel biblolar ile evinizde de çok köşeler hazırlayabilirsiniz.
     Willow tree biblolarını  www.sonsuzdekorasyon.com  online satış sitemizden de temin edebilirsiniz. Web sitemizde 9 taksit, kapıda ödeme seçeneği ile alışveriş yapabilirsiniz.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder