4 Ağustos 2011 Perşembe

Akdenizden hepinize merhaba,

Güneye inmek herzaman neşelendirir beni. Yaklaşık bir aydır torosların çam ve kekik kokulu yaylasındayım. Kimi zaman internetin olmamasından söylensem de ara vermek iyi geldi sanırım... Ama bu sizi ve blogumu özlemediğim anlamına gelmiyor. Her ne kadar yanımda "vınn" denilen öve öve reklamını yaptıkları meret olsa da pek faydalanabildiğim söylenemez. Fırsattan istifade oğlumla bol bol oyun oynuyor, bahçenin taze meyva imkanından yararlanıyoruz. Kaan Batu bizzat kendi koparıyor kirazını, vişnesini, eriğini...Kısaca Ege'nin sıcağından uzak kalmak oğluma ve bana iyi geldi.

Daha önceki postumda güzel mesajlaınız için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim...ne hoş şeyler yazmışsınız. Sözleriniz beni daha çok motive etti ve yapmam gereken bir sürü şeyi hatırlattı. Tatilimiz devam ettiği için bir süre daha blogumla sık sık ilgilenemeyeceğim. Ancak Eylül ayı için bir sürü planım var.

Yazın bu en sıcak ayında bile insanın hayal etme gücünün sınırı yoktur. Bende hayal etme gücümü besleyen dekorasyon örnekleri ile sizleri başbaşa bırakıyorum.

Hepinize sağlıklı ve gerçekten dinlenebileceğiniz tatiller diliyorum...









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder