5 Kasım 2012 Pazartesi

Anka Seramik


 


 
    Leroy Merlin de gezerken keşfettiğim Anka Seramik firmasının zevkli tasarımlarını sizlerle de paylaşmak isterim. Her bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği sunan Anka Seramik ürünleri, Eskişehir'in Çifteler ilçesinde yılda 10.000.000 m2 karo üretimi kapasiteli 10,000m2 kapalı alana sahip fabrika da üretilmekte. 2007 yılından beri tam kapasite çalışan firmada yer, duvar, porselen karo, banyo fayansı  üretilmekte.
2012- 2013 de ön plana çıkan mermer görünümlü seramikler tasarlanarak mermerin ağır ve şık görünümü seramiklere yansıtılmış ve ortaya  harika banyo fayansları çıkmış.



Mermer görünümlü Banyo fayansları





Ahşap görünümlü seramikler son yıllarda oldukça popüler ve son zamanlarda kullanım alanları oldukça genişledi. Ev, bahçe, balkon, veranda, havuz başı, ofis ve şirket binalarında kullanımını sıklıkla gördüğümüz bu ürünleri ve çeşitlerini Anka Seramikde bulmanız mümkün.






Selçuklu Serisi

Yer ve duvar seramikleri 30*60 cm ,, 20*60 cm 24*50cm,  25*40 cm ölçülerde mevcut.




Türkiye'nin tüm şehirlerinden ulaşabileceğiniz geniş bir bayi ağına da sahip ayrıca Leroy Merlin'de de satışı mevcut.

http://www.seramikanka.com.tr/satis-noktalari.php











Türkiye de 140 bayisi bulunan seramik sektöründe adını duyuran  Anka Seramik markası ilk konsept mağazasını 17.12.2011 tarihinde Ankara/ Çankaya da açtı.
Anka seramik ürünlerini incelemek isterseniz  web sitelerini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
http://www.seramikanka.com.tr/


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder